Birthday special | Nadine waagt de sprong om voor zichzelf te beginnen

Ambitie voor iets nieuws

Vorig jaar schreef ik in 25 vragen aan dat ik de ambitie had mijn eigen bedrijfje draaiende te houden. We zijn inmiddels een jaar verder – en ja ik ben dus ook vandaag jarig! – en een klein maandje geleden heb ik de knoop doorgehakt en besloten 100% als zzp’er verder te gaan en het vaste dienstverband vaarwel te zeggen.

HET THEATERLEVEN

Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik een echte doener ben, een bezige bij. Ik laat me graag inspireren door alles wat erom mij heen gebeurt en daaruit ontstaan vaak de leukste ideeën, net zoals Thyra laatst ook in haar blog beschreef. Dit is een van de redenen waarom ik graag als freelancer aan de slag wil en diversiteit in werkzaamheden wil ervaren.

ambitie

De laatste jaren heb ik mij gevestigd in de theatersector en ervaren hoe bijzonder het is in deze wereld actief te mogen zijn. Hierbinnen heb ik inmiddels best al wat verschillende dingen gedaan en voor mezelf dus ook goed op een rijtje kunnen zetten waar mijn grootste ambitie ligt, wat ik het liefste wil doen en dat ik zeker nog actief wil blijven in de theaterwereld. In ieder geval voor nu, want het is me in de laatste jaren goed duidelijk geworden dat veranderingen in levensstijl en nieuwe ervaringen dit zo weer kunnen veranderen.

Het ZZP’er-schap

Zzp’er zijn is niet helemaal nieuw voor mij. Eigenlijk sta ik al een aantal jaren ingeschreven als zzp’er, maar heb ik dit nog altijd gecombineerd met een vaste baan. Ik heb al toffe klussen mogen doen, ondanks dat het op een laag pitje stond. Daar gaat nu echter verandering in komen. De komende jaren wil ik mezelf met verschillende projecten bezig houden en op diverse manieren inzetbaar maken in de theater- en evenementenbranche.

AMBITIE VOOR IETS NIEUWS

Vind ik het niet spannend om als zzp’er aan de slag te gaan? Absoluut. Het is natuurlijk best wel een stap om een veilige werkomgeving en vooral het vaste maandelijkse inkomen vaarwel te zeggen, maar juist met de ambitie en energie die ik op dit moment heb, is dit voor mij de beste stap vooruit en denk ik ook het beste moment om de sprong te wagen.


klein oproepje

Ik kijk uit naar nieuwe kansen en uitdagingen en hoop als creatief ondernemer veel mooie ervaringen op te doen! Ben jij op zoek naar een creatief ondernemer (denk aan productieleiding, eventorganisatie, tourmanagement of (online) marketing?) Neem dan gerust contact met me op!
nadine@blikoptheater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.