Blog | Een echt avondje uit met wat eten en een drankje

eten

Eten in het theater

Het theater is voor mij nog steeds een echt avondje uit. Ik geniet er met volle teugen van en zo was ik ook weer ontzettend blij dat ik woensdag naar Showponies kon gaan met vriendlief. Allereerst: gaat dat zien! Jeetje, wat een fijne voorstelling. Ook voor mannen! Mijn vriend en ik hebben keihard gelachen en elke minuut genoten van dit spektakel. Om zo’n avondje uit compleet te maken, kun je een hapje eten vooraf..

getrainde koks

Dan kun je natuurlijk denken dat de voorstelling al vroeg begint. Vaak al rond kwart over acht en als je dan werkt tot zes uur, is dit vaak een gehaaste situatie. Nu hebben verschillende theaters daar een oplossing voor gevonden. Eten voor de voorstelling in het theaterrestaurant zelf, zodat je op tijd bij de voorstelling zult zijn. Een ideale uitvinding als je het mij vraagt! De koks zijn getraind op korte pieken, dus ze zorgen er echt wel voor dat je zo snel mogelijk kunt eten.

eten

in de pauze smikkelen

Wat ook heel erg leuk is: de pauze arrangementen. Er zijn nu verschillende theaters die hier gebruik van maken. Bij je drankje een bijpassend hapje, klaar in de pauze. Hoe relaxt is dat! En hoewel ik mij kan voorstellen dat een avondje al duur op zichzelf is, zo’n pauze arrangement mét drankjes en hapjes kun je al voor €8,00 scoren. Hoe feestelijk is dat! Echt een avondje genieten.

De koks zijn getraind op korte pieken, dus ze zorgen er echt wel voor dat je zo snel mogelijk kunt eten.

echt een avondje weg

De meeste mensen onder ons gaan niet wekelijks naar het theater en daarom vind ik het zo leuk om te vertellen dat het theater écht een avondje uit is en dat is vanaf het moment dat je binnenkomt bij de portier tot het moment dat de pauze begint en je drankje voor je klaarstaat. Sommige theaters werken met een portemonneeloze pauze. Dan zit het al bij je kaartje in. Ik heb in de pauze altijd wel zin in wat kouds en dan is dit mega makkelijk.

kom maar op met die bitterbal

Na de voorstelling is het leuk om na te praten met degene met wie je naar de voorstelling was gegaan en dan is een Hollandse bitterbal altijd een hit. Voor de vega’s onder ons is een loempiaatje of kaasstengel net zo lekker. Oh, mag ik alsjeblieft alweer? Een avondje uit is altijd zo leuk! Naar welke voorstelling gaan jullie binnenkort?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.