video | Een kijkje in de Toneelschuur Haarlem

Toneelschuur Haarlem

Even geleden mocht Blik op Theater een kijkje nemen in de Toneelschuur in Haarlem. Dit was een gezellige boel! Samen met Tabor en Emily ziet Thyra leuke plekjes en hoort ze drie leuke weetjes. Wist je dat de Toneelschuur een broedplaats is voor jong talent?

En jij kunt dit als allerallereerst bewonderen! De Toneelschuur biedt jouw namelijk de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Met deze mogelijkheid krijg je les in interview technieken, mag je veel voorstellingen bekijken en leer je hoe belangrijk jouw mening is. Je krijgt leuke extra’s als een grote vriendengroep, samen eten en ook mag je BN’ers ontmoeten. Het is het een unieke kans in de theaterwereld.

Toneelschuur Haarlem is in onze ogen een theater die jongeren echt betrekt bij het mooie theater vak. Het kost je gemiddeld één uur per maand en daardoor is het zelfs met een druk theaterschema haalbaar. Een leuke toevoeging op je CV en je kunt hier de magie van het theater zelf bewonderen. Is het niks voor jou? Laat het dan je vrienden weten! Aanmelden kan bij Heleen van Ham, heleen@toneelschuur.nl.

Genoeg gekletst! Kijk nu onze video en laat ons weten wat je ervan vindt. Wij zijn heel nieuwsgierig! Wat vind jij het leukste weetje?


Meer informatie kun je vinden op: www.toneelschuur.nl/ambassadeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.