CHATGESPREK | Na afloop van Maartje en Kine

chatgesprek

Naar het theater ga ik het allergraagst met mensen die ik lief heb. Zoals m’n vriend, familie of vriendinnen. Deze week ging ik met Michelle Schaap (25) naar Maartje en Kine – Vibrato! Na afloop kletsten we nog even na via de chat en ik dacht: “Dat is leuk om te delen!” Dus bij deze kun je meelezen in ons chatgesprek…

chatgesprekTHY:

Yo Mies! Wat dacht je toen ik je vroeg naar Maartje en Kine te gaan?

MIES:

Hee Thy! Ik vond het verrassend haha! Je weet dat ik wel van kleinkunst houd, maar ik had geen idee wat de voorstelling me zou brengen.

THY:

Haha, altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken toch? Ik was eigenlijk bang dat je direct naar buiten zou rennen toen we binnen kwamen. We waren erg jong..

Mies:

Dat is zeker waar en ik ga natuurlijk altijd graag met je mee! We waren zeker de jongste, wat ontzettend zonde was. Ik vond het zeker ook een voorstelling voor jongeren, jij ook toch?

THY:

Ja, juist! Ik snap dat klassieke muziek misschien afschrikt, maar de voorstelling is zoveel meer dan dat. Weet je dat mijn lievelingsinstrument bespeeld werd! Drie maal raden welke..

Mies:

Ik vond het juist super knap hoe de klassieke muziek op meerdere manieren werd ingezet bij actuele onderwerpen. Daarbij was er een variatie aan muziek! Haha ohjeej, de viool?

Thy:

Wat was je favo stukje? Nope!

Mies:

Pfoe lastig.. Ik vond het stuk waarin ze klassieke dichters met de hedendaagse dichters, rappers, vergeleken wel erg leuk. En jouw favo stukje? Haha Thy, er stonden zo veel instrumenten, dat raad ik niet in drie keer!

Thy:

Dat is jammer, haha. Dan zeg ik niks en blijft het onbekend! Ja dat stuk was erg leuk! Oh dit is eigenlijk een best lastige vraag. Haha. Uhm, ze waren gewoon heel goed. Ik ben jaloers op hun muzikaliteit. Ik wilde spontaan een muziekinstrument leren spelen! Of is het bespelen? Volgens mij is het bespelen 😛

Mies:

Hahaha, dan gok ik nog een keer: de gitaar? Je bespeelt een instrument haha en dat deden deze dames inderdaad geweldig! Maar hun stemgeluid was ook heel mooi.

Thy:

Nope! Haha. Ja, dat was zeker zo! Ik vond het ook leuk dat ze de vibrato’s gingen uitleggen met voorbeelden van top 40 muziek. Miste je nog iets in de show?

Mies:

Ken ik je niet zo goed als ik dacht, moet ik toch vaker met je mee! Ja dat was zeker interessant, elke vibrato roept een emotie of actie op. Nee ik vond dat ze heel actueel waren en ook een goed tempo hadden in de show, heb me de gehele voorstelling vermaakt. Miste jij iets? Jij bent toch de kritischste van ons twee wat betreft theater😏

Thy:

Haha! Het stukje vlak voor de pauze vond ik wat overbodig én te makkelijk gemaakt, maar ik vond het qua lengte perfect. Ik wil graag meer zien van Maartje en Kine. JA MEER THEATER! Goede reden om nog vaker mee te gaan inderdaad. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen. Dus jij mag kiezen! Waar wil je heen?

Mies:

Dat ben ik met je eens! Ik wil graag naar The Full Monty, gewoon een avondje simpel wegkijken haha. Dus we hebben snel weer een theater date!

THY:

Haha, oké! Een theater date en na afloop weer lekker chatten. Zin in!

chatgesprek
Met Mies

 


© Poster van Maartje en Kine www.maartjeenkine.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.