BLOG | Hollen én stilstaan

stilstaan

Soms moet je stilstaan en kijken wat je allemaal gedaan hebt. Vandaag is zo’n dag. Ik heb de afgelopen periode zoveel leuke items mogen opnemen dat ik sommige video’s nog graag even wil uitlichten. Wat mij vooral opvalt is alle lieve en leuke reacties die wij hebben ontvangen de afgelopen periode. Heel veel dank daarvoor! Dit is de reden dat Nadine en ik het met zoveel liefde maken. Vandaag dus even een throwback, volgende week komt er weer een gloednieuw item online..

REGISSEUR EVA LINE DE BOER

Ik mocht meelopen met regisseur Eva Line de Boer. Wat was dat leuk! Achter de schermen zag ik hoe de acteurs verschillende ademhalingsoefeningen doen om te focussen voor de voorstelling. Vooral Tine liet zien hoe haar bijzondere manier van concentreren werkt. Wat mij raakte was het verhaal van Destiny van het YouTube kanaal @Paardrijdenmetplezier. Zij vertelt mij dat ze niet alleen offline, maar ook online geraakt wordt met lelijke reacties. Dit is iets wat de keerzijde van het vak weergeeft.

DE VIDEO ZIE JE HIER

ACTRICE ESMÉE DEKKER

Ik mocht naar het Zuiderstrandtheater in Den Haag waar ik een interview mocht afnemen met Esmée Dekker. Esmée is onlangs genomineerd voor een musical award in de catogorie “beste actrice grote productie”. Supercool! Ook mocht ik even meedoen met de warming-up. Pfoe, dat was best pittig. Het is misschien ook niet heel slim om in een jurkje buikspieroefeningen te doen.

DE VIDEO ZIE JE HIER 

BACKSTAGE BIJ TINA DE MUSICAL

Met meer dan 4000 vieuws alleen al op YouTube is dit ons best bekeken video. Het kan dus goed zijn dat je dit item al hebt gezien! Toch vond ik het de moeite waard om het in dit overzicht te plaatsen, omdat het filmpje goed laat zien wat er backstage allemaal gebeurt. Mylène en Rosanne zijn onlangs ook genomineerd voor een musical award in de catogorie: “beste nieuwkomers”. Het wordt dus spannend voor hen komende tijd!

DE VIDEO ZIE JE HIER

Na stilstaan komen er Nieuwe dingen

Net als voor ons, omdat wij zoveel zin hebben in al het nieuws wat gaat komen. Wil je mij trouwens beter leren kennen? Op ons YouTube kanaal heb ik een Get To Know Me video geüpload. Nadine heeft haar versie beantwoord in 25 vragen. Wat vinden jullie van de video’s? Laat het mij weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.