BLOG | Cadeautips voor de feestdagen

feestdagen

Als ik uit mijn raam kijk zie ik honderden sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen. All I Want For Christmas Is You staat alweer op repeat en stiekem ben ik al door m’n kookboeken aan het bladeren en naar de lekkerste kerstgerechten aan het zoeken. De feestdagen zijn ook de ideale tijd om je geliefden te verassen met originele cadeaus. Wat geef je een theaterliefhebber? Een paar tips van mij voor jou..

SAMEN LACHEN

Kerst gaat in mijn ogen om samenzijn met je dierbaren. Een ideaal cadeau is dan ook het Comedy Café in Amsterdam. Gezellig samen eten om daarna te genieten van de nieuwste grappen. Of het nou een beginnen comedian is of iemand die zijn of haar materiaal wil try-outen, comedy is altijd heerlijk ontspannend. Tenzij je op rij één zit (mijn favoriet!) en je eruit gepikt wordt natuurlijk, net als Parissima Rauf.

GOED BOEK

Als het sneeuwt is het heerlijk om onder een dekentje te genieten van een goed boek. Eén van mijn favoriete schrijvers is Arthur Japin. Zijn boek: De man van je leven, is ten tonele gebracht. De voorstelling draait nog tot 23 december 2017, maar ook als dit toneelstuk niet meer speelt kun je je wanen in de romantiek die Japin beschrijft.

LICHT IN DONKERE DAGEN

Je denkt er misschien niet gelijk aan, maar een theaterlamp op een statief is in de tijd waarin vele huizen een industriële stijl hebben een echte eyecatcher. Het is origineel en geeft je huis licht in de donkere dagen. Met vrienden speel ik altijd een dobbelspel en dit jaar mocht de mini stroboscooplamp van Flying Tiger niet ontbreken. Een grapje van vier euro, maar stiekem wil iedereen het hebben.

feestdagen

MAAK ER ONVERGETELIJKE FEESTDAGEN VAN 

Als de kerstmuziek je neus uitkomt, kun je ook genieten van de klanken van  Maaike Ouboter, Yentl & De Boer of de nieuwe liedjes van Najib Amhali. Sluit na het beluisteren van deze muziek de avond af met een karaoke show. Dit is misschien niet goed voor je oren, maar wel voor je lachspieren. Wie wil dat nou niet, lachend de feestdagen doorkomen? Ik in ieder geval wel én daarom is karaoke set altijd een goed idee.


Welk cadeautje zou jij willen krijgen voor kerst?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.