VIDEO | Hoe blijft Esmée Dekker in shape voor My Fair Lady?

We mochten uitwaaien in het mooie Scheveningen. Althans, officieel ligt Het Zuiderstrandtheater nog in Den Haag. Achter de schermen hebben wij gezien hoe de cast van My Fair Lady een vocale en fysieke warming-up doet en krijgen we een kijkje bij de pruiken en kostuums. Wist je dat er mega snelle verkledingen in de voorstelling zitten? Met vier personen helpen ze Esmée Dekker dan veranderen van jurk. Thyra mocht even meedoen in haar jurkje en ervaart aan den lijve hoe pittig een warming-up kan zijn..


My fair lady

Waar gaat My Fair Lady van Dommelgraaf & Cornelissen eigenlijk over? Dat zal ik je vertellen. Ten eerste kun je het première verslag hier lezen als je dat nog niet gedaan hebt. Extra leuk om te weten. My Fair Lady gaat over bloemenmeisje Elize, die de kans van haar leven krijgt op het moment dat een eigenwijze professor de uitdaging aangaat om haar tot een net Engels meisje om te toveren. Hoe dit precies gaat, kun je zien in de voorstelling. Het leuke van de voorstelling is, dat het een klassieker betreft, maar met een talentvolle cast is dat zeker niet duf.

ervaring

Het meest unieke vond ik toch wel dat de sfeer zo ontzettend goed was. In het Zuiderstrandtheater was het één groot feest. Iedereen was erg behulpzaam en je zag dat ieder heel hard werkt. Een bijzonder iets om te zien en ik ben benieuwd of jullie dat ook merken in de video.

pittig

De cast moet kneiter-hard werken en dat is alles behalve een understatement. Wat zouden jullie in het vervolg nog graag willen zien? Reageer hieronder en wie weet kunnen wij het meenemen in een volgend item.

social media

Heb je al geabonneerd op ons YouTube kanaal?
Volg je ons al op Instagram: www.instagram.com/blikoptheater
Hier kun je onze story zien!
en Facebook: www.facebook.com/blikoptheater
Dan hoef je niks te missen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.