GEZOCHT | Blik op Theater zoekt onvergetelijke verhalen

gezocht

Blik op Theater zoekt onvergetelijke theaterverhalen. Ben je ten huwelijk gevraagd in een theater? Misschien wel eens in slaap gevallen tijdens een voorstelling? Je eerste liefde ontmoet? Werd je op het podium geroepen? Blik op Theater is op zoek naar deze spannende, romantische, grappige en bijzondere verhalen!

Bijzondere herinneringen


Medewerkers van theaters die verliefd worden, bezoekers van voorstellingen die verrast de zaal uitlopen en zo zijn er vast nog vele verhalen van ervaringen en herinneringen in en rondom theater en deze verdienen het om gedeeld te worden. Daarom roept Blik op Theater iedereen op zijn of haar herinnering te delen en misschien krijgt jouw verhaal dan wel een podium op www.blikoptheater.nl. Stuur een e-mail met jouw verhaal naar info@blikoptheater.nl en er wordt contact met je opgenomen.

story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.