VIDEO | Backstage met Mylène en Rosanne

backstage

Hoe doe je dat nou eigenlijk, in een voorstelling spelen en naar school gaan? De tweelingzusjes Mylène en Rosanne (17) hebben al een behoorlijke carrière achter de rug. Van het winnen van het Junior Songfestival tot meespelen in Kinderen voor Kinderen, de meiden zijn druk op weg om hun dromen waar te maken. Hoe leuk is dan ook dat ze ons backstage meenemen tijdens de voorstelling van Tina de Musical! Je ziet ze eten, dansen en lachen. Als ik iets heb ervaren deze dag, is dat de meiden alles doen met een big smile!

Willen jullie de meiden in het echt bewonderen? Tina de Musical speelt nu door het hele land. Theun Plantinga, de collega van Mylène en Rosanne, heeft ons alles verteld over zijn favoriete voorstelling. Gemist? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.